SubconTurkey

Künye
     Arşiv

Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz

BEYSAD 24. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ayşegül Koç – BEYSAD Kurumsal İletişim Müdürü

BEYSAD yine BEYAZ EŞYA ANA VE YAN SANAYİ ile Birlikte Tüm Sektör Paydaşlarını Bir Araya Getirdi

Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) 20 Nisan 2017 Perşembe günü Hilton Bosphorus Hotel Harbiye-de yaptığı 24-üncü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ile tüm sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Programın Konuk Konuşmacısı İSO (İstanbul Sanayi Odası) Başkanı Erdal Bahçıvan idi.

Yaklaşık 120 kişinin katıldığı toplantı, Gündem gereğince açılış ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında Başkanlık Divanı-nın seçilmesine geçildi.   Murat Önay,   Tuğba Özalp ve Işıl Günhan, öneri üzerine Divan-a seçildiler.

Divan Başkanı-nın toplantıyı yönlendirmesi doğrultusunda BEYSAD Yönetim Kurulu Başkanı  Ş. Burak Özaydemir kürsüye davet edildi ve 2016 yılı faaliyetlerini sundu.

Ardından gündem gereğince 2016 yılı bilanço ve gelir-gider hesapları BEYSAD Yönetim Kurulu Üyesi-Sayman  Sefa Böyet tarafından sunuldu; Denetleme Kurulu Raporu, Denetleme Kurulu Başkanı M. Bahadır Balkır tarafından okundu; 2016 yılı taslak bütçesi yine Sefa Böyet tarafından okundu, oya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edildi.

Divan Heyetine sunulan ek öneri gündem ile BEYSAD aidat artışı görüşüldü, oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde çok değerli konuklar söz aldılar. Savaş Özaydemir, Bahadır Balkır, Hasan Basri Aksu, Hasan Danişment, Orhan Yeloğlu, Murat Öney, Sayat Çakır, Bilgin Semiz, Nejdet Tıskaoğlu, İsmail Günhan gibi çok değerli, tecrübeli sanayiciler ve genç Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni üye isimler BEYSAD-a ilişkin güzel anılarına ve BEYSAD-ın geleceğinden duydukları güvene ilişkin görüşlerini paylaştılar. Son derece samimi bir paylaşım olup, gün sonunda tüm katılımcıların bu bölümden büyük keyif aldığı duyumları bizlere ulaştırıldı.

Bu bölümün sonunda etkinlik sponsoru Etaşımacılık Satış Temsilcisi Hakkı Koray Ayışık-a söz verildi ve ardından Burak Özaydemir tarafından kendisine teşekkür plaketi taktim edildi.

Toplantının ikinci bölümü yine   Ş. Burak Özaydemir-ın konuklara hoşgeldiniz ve açılış konuşması ile başladı. Ardından BEYSAD Yönetim Kurulu Üyesi  Hasan Okyar Bayraktar tarafından BEYSAD-a, sektöre ve yapılan BEYSAD çalışmalarına ilişkin bir sunum yapıldı.

Sonrasında günün özel konuşmacısı İSO Başkanı Erdal Bahçıvan kürsüdeki yerini aldı ve sektöre ilişkin veri ve çalışmaları da içeren konuşmasını sundu. Son derece samimiyetle paylaştığı konuşması ilgi gördü ve konuşmasının sonunda kendisine   Ş. Burak Özaydemir tarafından bir Teşekkür Plaketi taktim edildi.

Bahçıvan konuşmasında, Beyaz Eşya sektöründeki firmaların  sanayicilerin Türkiye ekonomisi içinde yarattıkları ekosistemden söz etti ve bu ekosistemin parçası olan BEYSAD üyelerinin Türkiye ekonomisine ihracattan istihdama, teknolojiden katma değere kadar yaptıkları katkının altını çizdi. Derneğin İSO çatısı altında da güçlü bir yeri ve temsiliyeti olduğunu hatırlatan Bahçıvan, -Örneğin Pakistan ve Romanya-da yapılan satınalmalar veya Vestel-in Toshiba ile sürdürdüğü görüşmeler, bizlere Türk sanayisinin geleceği adına ümit, bayrağımızın her yerde dalgalandırılmasından ötürü de gurur vermektedir- dedi.
Program sonunda büyük aile fotoğrafı çekildi ve kokteyle geçildi.