SubconTurkey

Künye
     Arşiv

Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz

BEYSAD 26. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği (BEYSAD) 12 Nisan 2019 Cuma günü DES Konferans Salon unda yaptığı 26.Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ile tüm sektör temsilcilerini biraraya getirdi. Programın Konuk Konuşmacısı TİM (İstanbul İhracatçılar Meclisi) Başkanı İsmail Gülle idi.

Yaklaşık 130 kişinin katıldığı toplantı, Gündem gereğince açılış ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında Başkanlık Divanı nın seçilmesine geçildi. Murat Önay, Begüm Atalay ve Damla Darıcı, öneri üzerine Divan a seçildiler.

Divan Başkanı nın toplantıyı yönlendirmesi doğrultusunda BEYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ş. Burak Özaydemir kürsüye davet edildi ve 2018 yılı faaliyetlerini sundu.

Ardından gündem gereğince 2018 yılı bilanço ve gelir-gider hesapları ve 2019 yılı taslak bütçesi BEYSAD Yönetim Kurulu Üyesi-Sayman Sefa Böyet tarafından sunuldu; oya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edildi.

Denetim Kurulu Raporu, Denetim Kurulu Başkanı M. Bahadır Balkır tarafından okundu…

Dilek ve temenniler bölümünde yine her yıl olduğu gibi çok değerli konuklar söz aldılar.  Savaş Özaydemir, Halil Başoğlu, Bahadır Balkır a teşekkür ederiz.

Toplantının ikinci bölümü yine  Ş. Burak Özaydemir in konuklara hoşgeldiniz ve açılış konuşması ile başladı. Ardından DES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyes, Sayın Çetin Üstaş a Toplantı yer tahsisi için Burak Özaydemir tarafından teşekkür plaketi taktim edildi.

BEYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okyar Bayraktar tarafından BEYSAD a, sektöre ve yapılan BEYSAD çalışmalarına ilişkin bilgilendirme sunumu her yıl olduğu gibi yine bu sene de akıcı bir dilde yapıldı ve etkileyici faaliyet trafiği üyelerimizi mutlu etti.

Sonrasında TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin söz aldı ve genel ekonomik durumua ilişkin bilgilendirmeler yaptı. Dikkatle dinlendi ve ardından günün özel konuşmacısı TİM Başkanı İsmail Gülle kürsüdeki yerini aldı ve sektöre ilişkin veri ve çalışmaları da içeren konuşmasını sundu. Son derece samimiyetle paylaştığı konuşması ilgi gördü ve konuşmasının sonunda kendisine  Ş. Burak Özaydemir tarafından bir Teşekkür Plaketi taktim edildi.

Program sonunda büyük aile fotoğrafı çekildi ve kokteyle geçildi.

BEYSAD olarak, tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz ve bir başka keyifli etkinlikte kendilerini aramızda görmekten duyacağımız mutluluğu belirtmek istiyoruz.